Blog ini mengambarkan keluarga Arrie. Berita semasa tentang perkembangan ahli keluarga. Kejayaan, kenangan pahit manis akan dinukilkan disini...

online

URL tambah duit

Tuesday, August 12, 2014

Hari Raya 2014



Masih lagi dalam mood raya. Tidak terlambat rasanya nak ucapkan selamat hari raya kepada semua, mohon maaf di atas salah silap kami samaada sedar atau tidak ye.

Tahun ni takde gambar raya satu family sebab sebaik sahaja abah dan anak2 balik dari masjid rumah kami tak putus2 terima kunjungan tetamu. Alhandulillah. Anak2 pun dari pagi sampai petang keluar berjalan. Satu kampung diorang jelajah.


Kami hanya beraya di sini tak balik ke klang pun, sebab nenek ikut mak nana balik ke johor rumah buyut. Rindu pulak mama dengan buyut. Macamana rupanya buyut2 sekarang ni. Sihat ke tidak. Inshaa Allah satu hari nanti kita jenguk buyut kat johor.

Hampir 3 tahun dah kami bermaustatin di kampung halaman abah. So far takde masalah boleh je menyesuaikan diri di kampung. Dengan pendapatan dari perniagaan runcit kecil2an dapat menampung perbelanjaan kami sekeluarga.



Abah pun makin rilex sekarang ni bebanan hutang pun dah tiada. Dapat kami lunaskan semua. Alhamdulillah.

Fokus kami sekarang adalah untuk anak2. Tak terganggu dengan hal yang lain. Iwana kira membesar sepenunya di kampung. Walaupun duduk di kampung perhubungan dengan ahli keluarga nun jauh di selangor tetap di semai. Jom layan gambar bercuti masa musim cuti sekolah yang lalu.

Ikut mak nana bermalam di palace of the golden horses, kajang.








4 comments:

web lol on August 6, 2015 at 12:05 AM said...

Okay. Really nice post man !

free pc games on May 14, 2016 at 5:02 AM said...

sports watches that are made from titanium are great, expensive and very lightweight-

gun mayhem on June 11, 2016 at 7:29 PM said...

sports watches that are made from titanium are great, expensive and very lightweight-

pay for someone to write your essay on October 26, 2016 at 4:35 AM said...

I have been browsing on-line more than three hours these days, yet I by no means found any interesting article like yours. Itˇ¦s beautiful worth sufficient for me. In my opinion, if all website owners and bloggers made excellent content as you probably did, the net will likely be much more helpful than ever before.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

arries family Blak Magik isesigned by productive dreams for smashing magazine Bloggerized by Ipiet © 2008