Blog ini mengambarkan keluarga Arrie. Berita semasa tentang perkembangan ahli keluarga. Kejayaan, kenangan pahit manis akan dinukilkan disini...

online

URL tambah duit

Wednesday, June 10, 2009

Kunjungan rakan sekerja melawat baby



Kengkawan tempat kerja abah kat Selangor datang melawat Insyirah, siap bawa hadiah lagi.. Thanks untuk semua sebab sudi melawat...

Yang tengah dukung baby tu, bekas boss (QA Manager). Salmi - QA supervisor dan juga Farid - PE Technisan. Farid macam suka sangat tengok baby tu...
Semoga dapat cahaya mata sendiri suatu hari nanti....Amin...

Ni gambar baby masa usia 1 minggu..

Kepada kawan-kawan di Selangor, terima kasih banyak-banyak, walaupun kini kami sekeluarga di Johor tapi kenangan di Selangor tak pernah kami lupa....

Semoga dapat berjumpa lagi...

3 comments:

eyena on June 14, 2009 at 5:19 PM said...

hahaii comeynyee.. dah kat johor laa sekarang ni? nanti makcu p melawat insyirah eh..heee take care

Mokhtar Bin A.Hamid on June 16, 2009 at 8:37 AM said...

Assalammulaikum.. Selamat Datang ke Taman Kelisa,Parit Raja, Batu Pahat.Salam perkenalan dari jiran sebelah rumah.Semoga Kehadiran abg Suhaimi dan kak zuraida serta anak-anak merapatkan silaturrahim dan ikatan ukhwah sesama kita.InsyaAllah.Kalau Perlukan pertolongan dan maklumat, jangan segan2 info sy melalui sms 012-7508281 atau kak zuraida boleh terus datang ke rumah.

Zuraida jemain on June 16, 2009 at 6:59 PM said...

eyena..tengok sape parents dia.. he he (riak la tu..jgn dosa..)dah blk malaysia lum?

thanks mokhtar.. jiran kat sini mmg best very friendly.. tapi malangnya belum sempat berkenal dengan isteri pulak.. sat lagi dah sihat sikit saya ronda2 rumah mokhtar noh..tima kasih share tm nie..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

arries family Blak Magik isesigned by productive dreams for smashing magazine Bloggerized by Ipiet © 2008