Blog ini mengambarkan keluarga Arrie. Berita semasa tentang perkembangan ahli keluarga. Kejayaan, kenangan pahit manis akan dinukilkan disini...

online

URL tambah duit

Tuesday, June 16, 2009

Rumah baru kami...


Di sinilah kami semua menetap sekarang di Taman Kelisa Jaya. Rumah medium cost dengan sewa sebulan RM300, memang berbaloi...

Inilah ruang tamu rumah ini. Agak selesa jugak bagi kami sekeluarga.

Di ruang dapur kelihatan dua orang budak sedang sapu planta dan gula ke atas roti.. Tak kemas balik JAGA... (dengan nada cengih)

Tak ketinggalan lagi dua orang budak sedang duduk di tangga. Ada lagi....

Seorang lagi budak err belum lagi kot, baby sedang landing kebosanan menemani ibunya yang sedang sibuk explore internet setelah hampir sebulan berpantang kononnya..

PENTING! Rumah yang ada aircond tu la rumah keluarga Mokhtar tuan punya tmnet nie. Terima kasih kerana sanggup berkongsi.. (Kongsi aircond pulak boleh? Ini sudah lebih...he he)

2 comments:

Mokhtar Bin A.Hamid on June 16, 2009 at 8:13 PM said...

Untuk memudahkan nak datang ke rumah abg suhaimi boleh laa ke link niee...ada peta di sini untuk tatapan kawan2 yg jauh http://www.kompangjohor.com/Hubungi%20Kami.html
.Aircond 1 host power tak boleh nak sharing laa.tak sejuk nanti. tmnet takpe.1mgb.

Suhaimi Ahmad on June 16, 2009 at 8:20 PM said...

Kami dah linkkan Web kompang pakcik,
mana tau sedara2 rakan blog kami terview dan terorder kompang pulok.
Kira promosi la ni.....

Apa2 pun selamat memblogging....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

arries family Blak Magik isesigned by productive dreams for smashing magazine Bloggerized by Ipiet © 2008