Blog ini mengambarkan keluarga Arrie. Berita semasa tentang perkembangan ahli keluarga. Kejayaan, kenangan pahit manis akan dinukilkan disini...

online

URL tambah duit

Monday, April 6, 2009

Nasi Lemak Kopi O Bangun wei..


Last week abah pagi2 lagi dah sudgest for this week kita gi jalan2 kat Taman Tasik Shah Alam. Ada program rancangan TV9 Nasi Lemak Kopi O. Ok Jom kita tengok apa aktiviti yang kami sempat joint kat situ.

Lebih kurang pukul 12 tghari kami sampai kat tasik tu.. bergambar dulu. Tapi kesian jugak kat abah selalu nya gambar dia mesti tak ada. Tapi takpe kali ini mama akan pastikan gambar abah ada terselit kat sini.

Haa kan ada tu. Gambar kandid mama sempat captured untuk abah. Tapi apa yang sedang di tengok mereka dengan bersungguh2 tu agaknya yea.. Yang kat bawah ni pun lebih kurang jugak.. Ooo konpius konpius..

Apakah itu? Tell me aggh ... Ikan jaws kot tak pun buaya putih sarawak kot.. Tak lojik takkan buaya tu berjaya berenang sampai shah alam.. Jom check it out..


video ooh rupanya2 perlawananan FI bot kecik.
Sorila tak tahu apa kenamanya game ni..

Ni la rupanya bot kecik tu.. Arrie dok berangan suruh abah dia beli bot tu..

Ada lagi yang special kat situ Aiskrim Goyang, sebelum makan kita kena goyang2 dulu itu syarat dia.. Eeh eh bukanla, cara nak buat aiskrim tu kita perlu goyang2kan acuannya.. Apa kena mengena lak aiskrim tu dengan kita. Takkan nak makan aiskrim kena goyang2 dulu.. macam something wrong jer..

Mak buyung dan anak2nya sedang menikmati aiskrim goyang. Sebab tu tak lojik kalau dia suruh sebelum makan kena goyang2 kan badan dulu, mahu mama bersalin cepat kalau macam tu.. Siapa punya idea la agaknya yek?

Lepas lebih kurang 2 jam habiskan masa dan tenaga kat situ kami pun pergi menunaikan sembahyang zohor di bangunan PKNS yang berdekatan. Kat situ pun ada aktiviti menarik yang kami ingin ceritakan. Tunggu...!!

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

arries family Blak Magik isesigned by productive dreams for smashing magazine Bloggerized by Ipiet © 2008