Blog ini mengambarkan keluarga Arrie. Berita semasa tentang perkembangan ahli keluarga. Kejayaan, kenangan pahit manis akan dinukilkan disini...

online

URL tambah duit

Tuesday, March 17, 2009

Majlis perkahwinan di KN.


Gambar2 sepanjang majlis perkahwinan Fakhrurazi bersama pasangannya Aida pada 15 Mac lalu.

Add Image
Inilah pasangan pengantin barunya. Yang sebelah kiri pengantin lama yang suaminya tukang tangkap gambar bersama anak2 yang semakin bertambah tahun demi tahun.. he he he


Mama baru praktis memarut kelapa. Siapa Tok Guru parut kelapa? Haa kat bawah ni la orangnya sedang berpeluh2 turunkan ilmu.

Yang berbaju merah tu adalah QAnya yelah untuk memastikan kelapa yang di parut mengikut piawaian yang di benarkan.


Di tengah kesibukan ada juga yang sibuk memanaskan kerusi masing2 sehingga sayang untuk bangun kerana kerusi itu sungguh lembut sekali.. Beli di mana agaknya ek... Aik rasanya kalau tak silap yang berbaju merah di hujung sekali tulah yang paling lama memanaskan badan.. tak caya tengok gambar di bawah..Haa kan orang yang sama tu..cuma bertukar kerusi, baju dan juga sempat menyamar diri memakai kopiah tapi akhirnya dapat dikenal pasti oleh paparazi sebab tu gambar yang ditangkap agak kabur sikit kerana paparazi khuatir di sedari oleh empunya badan. Siapa agaknya orang tu eek.. Tapi bukan dia saja, yang bertudung putih tu pun rasanya macam serupa dengan salah seorang gambar di atas... semakin selesa sekali cara dia dudukkan? Maklumlah kerusi empuk...Cuba perati betui2.


Kami tak besar kami tak kuat bila bekerjasama semua jadi mudah...yea wonderpet yea...!!


Ini adalah ahli kumpulan nasyid yang akan menggegarkan stadium tak lama lagi. Nantikan kemunculan mereka anda pasti menyesal. Opps salah anda pasti terhibur.


Alamak,berita yang baru kami terima kumpulan tersebut terpaksa di bubarkan kerana salah seorang ahlinya tak dapat cari pengasuh yang dapat menjaga anak2 ketika aktiviti seni berlangsung..kesian sungguh orang itu. Belum sempat menyinar dah pun samar2.

Ada banyak lagi gambar yang menarik yang sempat dirakamkan kalau mama tak tidur opps kalau mama tak sibuk mama akan uploadkan lagi ok..


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

arries family Blak Magik isesigned by productive dreams for smashing magazine Bloggerized by Ipiet © 2008