Blog ini mengambarkan keluarga Arrie. Berita semasa tentang perkembangan ahli keluarga. Kejayaan, kenangan pahit manis akan dinukilkan disini...

online

URL tambah duit

Wednesday, April 20, 2011

Hobi baru arriesfamily


Gambar - sekadar hiasan

Arriesfamily dapat satu hobi baru. Berbasikal. Tapi bukan macam atas tu....mahal woo, mana mampu. Berbasikal ni memang mengasyikkan. Seronok naik ramai-ramai. Buat masa ni, basikal MTB (Mountain Bike) macam atas tu (sama tapi tak serupa) ada 2 biji.

Mama ngan abah bawa sorang satu. Arrie bawa jenis kecik 20 inci. Kadang kala dia minta yang besar ni juga. Laju katanya. Aktiviti bersama keluarga dengan berbasikal ni memang fun. Nanti nak repair lagi basikal Iffa yang dah lama tersadai. Leh la konvoi arriesfamily.

Mungkin suatu masa kami akan upgrade jenis Le Run ke, Reliegh ke, GT ke, Merida ke atau pun lainnya yang lebih berkualiti. Tak apa baru beginner.....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

arries family Blak Magik isesigned by productive dreams for smashing magazine Bloggerized by Ipiet © 2008