Blog ini mengambarkan keluarga Arrie. Berita semasa tentang perkembangan ahli keluarga. Kejayaan, kenangan pahit manis akan dinukilkan disini...

online

URL tambah duit

Wednesday, December 31, 2008

Nenek Balik Dari Mekah


Anak cucu nenek sabar menuggu kat KLIA. Sempat berpossing kat Hotel KLIA.












Berbagai ragam masa menuggu....Yang nyenyak tidor pun ada.
Paklong ada tokoh bapak mithali..













Masing-masing nampak resah menunggu sampai tak sempat nak senyum.
Control hensem kot...

video
Semua bersesak-sesak menunggu kepulangan ahli keluarga masing.
Budak-budak macam biasa, bergurau senda... mak budak pun sama. muka masing-masing tak sabar nampaknya....


Dina pulak rilex je, sempat lepak sambil bergaya kat divider










videoNenek dah sampai, suasana nampak sayu bercampur ceria..
Nampak wajah berseri-seri seorang bergelar Hajjah

Dah sampai, lapar pulak, gi makan ramai-ramai. Uncle Fendi semakin akrab dengan Dina...


2 beranak ni possing sama la pulak.
Sama penat kot, sorang penat naik kapal terbang. Sorang lagi jaga anak ler...
















Pak ngah & mak ngah - sama cantik sama padan, macam muda-muda dulu...
Main sponsor untuk apa-apa event pun, thanks a lot.

Malam tu sampai rumah lewat tengah malam, walaupun penat tapi puas hati sebab semua ahli keluarga menunggu nenek.
Thanks untuk semua..
Semoga nenek mendapat 'Haji Mabrur'......Amin.

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

arries family Blak Magik isesigned by productive dreams for smashing magazine Bloggerized by Ipiet © 2008